Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Gelişen teknolojiyle yanında yangın merdiveni seçenekleri, henüz lüks ciddi hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her hengâm uyma fail bir firmayız.

Mafevkda nokta alan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedi çıkış kapısı adına çatı mevki aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe nazaran mideyapısı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz nezaketli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı elan buna demetlı olarak daha adi olmaktadır.

Yangın kapılarının üretim amacı adam katkısızlığını yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Ayrıca, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, amelî şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız muhakkak evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek için kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak Yangın çıkış kapısı istanbul şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Her dakika hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir kayıt, mobilya veya ayrıksı bir yük bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mefultır ve çoklukla çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir muhatara simultane kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları yoğun insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Tamlanan bu zaman dilimleri bir bapnın yangına ne derece müddet dayanacağını dışa vurum etmektedir. Ama bu mevzuda tetik olgunlaşmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 dakika birlikte dayanmadığı daha önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini munis görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mirlı kriterler göz önüne allıkınarak karar verilmektedir. Özellikle tamam bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page